2008. március 1., szombat

Sajnos, igazam van.


Hát igen , a Benji betegségét illetően, sajnos igazam van. A fogaitól van az összes egyéb probléma. Ma reggelre, már teljesen félre tartotta a fejét, és szinte állandóan remegett. Mondkét tünet azt mutatja, hogy nagy fájdalmai voltak. Az egász bal arca gyulladásban van, sőt már fel is dagadt a szeme környéke. Ez azt mutatja, hogy a szemfogát is ki kell húzni.
Felhívtam a Miklóst, szegény éppen a szupermarkat pénztáránál állt sorban, hogy kifizethesse amit vásárolt, és megbeszéltük, hogy mi a teendő, és hogy kb két óra múlva találkozunk a rendelőben.
Jött is és teljesen elfogadta amit mondtam. Adott a Benjinek egy erős antibiotikumot, plusz egy kapszulás antibiotikumot, amit itthon is adni kell neki, naponta kétszer. Keddre visszarendelte, ki fogja húzni a rossz fogakat. Az altatás egy kíméletes, remélhetőleg biztonságos módszerrel fog történni. Nagyon remélem nem lesz baj. Így nem maradhat, mert kezelettlenűl nagyon szenved, és ez nem halálos betegség, ezt rendbe lahat hozni. Akkor pedig meg kell tenni, és meg is tesszük!

Nincsenek megjegyzések: