2008. március 10., hétfő

Remény és félelem.

Kérlek, segíts! Nagyon nyomorultul érzem magam!
Az orvosnál a vizsgálóasztalon.
Így megyek az orvoshoz.

Igen, nagyon remélem, hogy sikerűl rendbe hozni, de nagyon félek, hogy mi lesz ha nem.
Ma elhatároztam, hogy a végsőkig harcolok érte, nem adom fel.
Az életem 16 évig annyi ajándékkal halmozta el, hogy nem hagyhatom cserben. Amíg a kiállításokra jártunk, addig minden alkalommal győzelemmel tért haza, mindig megkapta az éppen aktuális bajnoki fokozatot, 10 évesen lett világbajnok. Minden alkalommal bent volt a fajtagyőztesek versenyébe, sőt a legtöbbször a Bastet-díjért is versenyezett. Mindig a mezőny elején végzett. Ezek csak a többlet ajándékai, mert a személyisége lenyűgöző, mindig tudja, hogy milyen hangulatban vagyok, hogyan közeledhet hozzám. Tegnap este is már nem bírtam a feszűltséget és nagyon elkezdtem sírni, alig tudott menni, de odajött hozzám és kapaszkodott fel az ölembe, és a kis mancsával mintha símogatta volna az arcom, szedegette le a könnycseppeket. A szívem megszakad, nem akarom elveszíteni. Tudom, hogy örökké nem élhet, de még egy kicsit hadd szeressem. Azt is tudom, hogy ez az ember önzése, és ezért ha netán biztos lesz, hogy nem épűl fel, és már nem lesz velem kapcsolata, akkor elköszönök tőle, nem hagyom, hogy reménytelenűl szenvedjen. De amíg van velem kapcsolata addig mindent megteszek érte, hogy neki legyen könnyebb. Az nem számít, hogy mennyit kell vele dolgozni, vagy esetleg takarítani utánna, nem az én kényelmem a fontos, hanem az, hogy ő mit érez. Annyira bízik bennem, nem fogok vele visszaélni.
A foga helye, ma sokkal jobb, a szeme sem könnyezik annyira. Az órrából nem folyik a véres váladék. Remegni sem láttam egész nap. Reggel volt vizelete, igaz nem sok, de a lényeg az, hogy volt, spontán. Igaz, hogy délelőtt, mikor pisilni akart, nagyon nyávogott, és nem sikerűlt neki. De délután egy óra tájban megint megpróbálta és sikerűlt, sőt nem is sírt közben. Igaz, hogy nem volt annyi amennyit szokott pisilni, de már volt valamennyi spontán.
Migint elmentünk az orvoshoz, és kapott egy Bvitamin injekciót. A doki megnézte, és ő is azt mondta, hogy jobb mint tegnap volt. A holyagjában kevés vizelet volt. Kaptunk gyógyszert, amit naponta kétszer kell adni neki. Azért kapja, hogy könnyebb legyen a pisilés.
Holnap megint megyünk, mert az intibiotikum meg a fájdalomcsillapító lesz aktiális.

Nincsenek megjegyzések: