2008. április 1., kedd

A csodavárás nem segít!

Hazaérkezés után békésen alszik. A kezelés és több napi rosszul lét fáradságát piheni ki.
A szőrhiány az oldalán a pungálás helye.


A vizsgálóban, infúzió közben a saját szőnyegén a rendelőben kapott takaró alatt.

Egyszerüen nem tudom elhinni, hogy vége, nincs tovább. Ebbe nem lehet belenyugodni. A Benji (egyik sem) nem érdemli, hogy a csodavárás legyen az utolsó menedéke. Ezért ma megint mentünk az orvoshoz.
Mára már nagyon rossz állapotban volt, nem evett napok óta, inni is keveset és nagyon körűlményesen. Ezért teljesen kiszáradt, nem tudott nyugodtan aludni, mert állandóan fuldoklott a torkában képződő váladéktól.
Láttam a dokin, hogy elég váratlanul érte a látvány, mert szegénykém a teljes elesettség állapotában volt. A hasfala megereszkedett, és nagyon lazán lógott. Az első feltételezés az volt, hogy nincs-e víz a hasüregben. Ettől féltem, ezzel kapcsolatban nagyon rossz tapasztalataim vannak.
Borotva, fertőtlenítés, pungálás és magkönnyebülés, mert nincs folyadék a hasüregben. Ez ad némi reményt a továbbiakra nézve.
Megint borotva, csak most a véna felett, infúzió be. Mire eljutottunk oda, hogy folyt az infúzió, addig többször attól féltem, hogy ott fullad meg az asztalon a nagy ellenállásban, mert a váladéktól alig kapott levegőt. Szép lassan megnyugodott, és kb másfél órát foly az infúzió. Néha kicsit birkóztam vele, de amikor egy lepedőt adtunk neki, ami alá betudott bújni, akkor megnyugodott, és szépen lefolyt az infúzió. Az infúzióban vitaminok, ásványi anyagok, és gyógyszerek voltak. A kanül bent maradt, mert holnap újra megyünk és megint ugyanezt fogja kapni.
Az infúzió elött vért is vettek, megy a laborba, eredmény holnap. Vese, máj és teljes vérkép.
Egy órája, hogy hazaértünk, és azóta nyugogtan alszik. Szerintem már napok óta nem tudott rendesen aludni a fúlladás miatt.
Meg kell gyógyúlnia, mert nélküle üres lenne a világ, mert ő "A MACSKA"!

Nincsenek megjegyzések: