2009. július 12., vasárnap

Gyógyulás.

Evés után alapos mosakodást rendezett. A szeme körül is redesen megtörölgette. Ebből arra következtetek, hogy talán nem nagyon fájdalmas neki.

A menedék, ahol azt reméli, hogy nem érem el. Egy kevés váladék látszik a jobb szeme sarkában.

A szemcseppentés elöl a fotel legmélyebb, legsötétebb hátamögé bújt el. Sajnos nem lehetett alkudozni, muszáj volt cseppenteni. Nagyon utálja. A hátamögött, a sarokban a Viktória szeme világit.

Nagyon könnyen telt az éjszaka. Kicsit tartottam tőle, mert nincsenek hozzászokva a zárt ajtókhoz. Egész éjjel rajtam aludt, egyáltalán nem zavarta, hogy nincs nyitva az ajtó. Érdekes módon a többiek is egész csendben tűrték a zárt ajtót.
Reggel nagyon jól evett. Csak most tűnik fel, hogy inkább a főtt kaját kedveli, mint a száraztápot. Ez nem is baj, mert most állítottam át őket az Iamsre, és ez valamikor a kasztráltaknál vizelet kövesedést csinált. Sőt a Petyának is gondja volt vele. Biztos, hogy az óta már változott az összetétele, változtattak benne jó néhány összetevőt. Remélem, hogy nem okoz gondot.
Egész nap figyelem, kísérgetem, hogy nehogy összeakadjon a Sámsonnal. Biztos, hogy vele verekedtek össze, mert tegnap este vettem észre, hogy a Sámsonnak meg a füle szakadt be egy kicsit. Még szerencse, hogy csak egy kicsit. Holnap őt is viszem, és elvesszük a harciasságát. Nem hagyom, hogy mégegyszer ekkora verekedést csináljanak. Kb két hét mire a szervezetükből kitisztúlnak a hormonok, és utánna nyugodtabbak lesznek.
A Sámsont sokkal nehezebb lesz berakni a boxba, és elvinni. Sőt biztos, hogy nagy balhét fog rendezni a dokinál is. De akármilyen nehéz is lesz, muszáj végig csinálni.

Nincsenek megjegyzések: