2009. július 20., hétfő

A Dokinál.

Egy tálból esznek: Grisenka, Ponponka, Sámson, Salamon.

A( kis Jumurdzsák) Salamon. A fény hatására, a balszemét jobban behunyja. Már csak a külső sarkának kell gyógyulnia. A jobbszemén is látszik a sérülés nyoma.

Salamonkámnak a szeme szépen gyógyul. Most már lemerem írni, hogy rendbe fog jönni.
Délután voltunk ellenőrzésen, mert azt hittem, hogy a varratnak már fel kellett volna szívódnia, de még nem tette, és néha úgy látom, hogy már zavarja a Salamont. Sőt, az a szeme elég gyakran kisebb mint a másik. Persze ez csak szépség hiba lenne, de ettől függetlenül úgy gondoltam, hogy nem baj, ha látja a doki.
Megnyugtatott, hogy a varrat majd kb. tíz nap alatt felszívódik, és ezért nem tanácsolja, hogy kiszedjük, még akkor sem, ha a Salamonka szeme szépen meggyógyult. A külső sarkában van még egy pici rész aminek még hegednie kell. Valószínű, hogy ezért nyitja ezt kisebbre. Ma még csak kilenc napos a varrat, még van legalább egy nap, de a tíz nap nem szentírás, lehet tizenkettő is.
A viselkedését illetően a következők vannak: napokig nem tűrte meg a Sámsont, ha nem látta valósággal kereste, hogy hol van, ha megtalálta biztos, hogy belekötött. Annyira, hogy a Sámson végül már csak lopva mert enni meg inni. Ezért elég gyakran bezártam a Salamont a hálószobába.
Ma már egy kicsit javult a helyzet. Egy tálból ettek, és nem fenyegette a Sámsont.
Most már azt is remélem, hogy nem volt a hiábavaló a műtét.

Nincsenek megjegyzések: