2011. április 29., péntek

Jól körül néztünk!

Délután kimentünk az erkélyre és jól megvizsgáltunk mindent.

Gazdim, ezt a párnát rendesen terítetted ki?

Jól meglocsoltad a leandert?

Azért már ki lehetne üríteni a szemetes vödröt!

Ez a leander is rendben van!

Még egyszer megnézem, hogy minden rendben van-e, és aztán mehetünk be.

Boldogan dorombol, és hízelkedik, valósággal hív, hogy simogassam. Majd bement a ketrecbe enni, inni, és megint kijött majd nyugodtam aludt egyet.
Viktória észrevette, hogy kint van, azonnal odament hozzá, és kedvesen üdvözölte. Döfölte a fejével, mosdatta. Nem sokkal ezután a Sámson is odament és ő is üdvözölte. Nagyon megható volt, mert szabályosan örömmel üdvözölték.Később boldogan hentergett, és dorombolt nekem.

A játékbemutató után Ka-Ka Nu-Ku gondolt egyet és kijött a ketrecből. Nem is láttam, hogy mikor, csak azt vettem észre, hogy ott ült a ketrec tetején.

Miután végig csináltuk a szemlét, támadt egy furcsa érzésem. Mintha még egyszer látni akarna mindent ahol szeretett lenni! Remélem nincs igazam, de miután bejöttünk az erkélyről, bement a ketrecbe, és evett ivott, majd nem kijött, hanem bement a boxba aludni. Az óta nem jött ki.

1 megjegyzés:

Vaci írta...

Nagyon remélem, hogy nem búcsúzkodott ! Hajrá, öreg barátnőm, mutasd meg a gazdinak, hogy csak gyengélkedtél egy kicsit ++++++++++++++++++++++++++++++++++++