2010. január 13., szerda

Megint baj van!


Viktória napok nincs jól. Nagyon változó az állapota, van hogy semmi nem látszik rajta, rendesen eszik, iszik, még játszik is.
Ugyan az a szokása mint a nagyapjáé volt, amikor este elkészítem lefekvésre az ágyat, jön játszani a lepedővel meg a takaróval. Még tegnap este is jött és alig tudtam tőle ágyazni.
Ma délután megint elég furcsa volt, elbújt, mintha félne valamitől, és ahogy megfogtam láttam, hogy megint folyik a nyála. Nem tudja , vagy nem akarja lenyelni. Azt hiszem, hogy megint az agyhártya gyulladás tünetei mutatkoznak a viselkedésén. Talán két napja, hogy abba hagytuk a gyógyszert, egyszerűen nem tud gyógyszer nélkül élni. Szerencsétlen már annyi gyógyszert szedett, hogy többet nem nagyon lehet neki adni, mert az fog ártani.
Délután mindent amit napközben evett, kihányt. Ez az agyi tevékenység miatt van. Most, megpróbálkozom a teakeverékemmel. Remélem, hogy használ valamit, mert amikor a Ponponka volt nagyon beteg az segített. Holnap délutánig meglátom, hogy van-e valami javulás tőle, és ha semmi akkor elmegyünk az orvoshoz.

Nincsenek megjegyzések: