2010. július 11., vasárnap

Megint tápot váltunk!

Salamonka a hálószoba ablakban egy kis simogatásra, meg fésülködésre várva.


Sámsonka alig várja, hogy a Ka-Ka Nu-Ku hagy-e valami protekciós kaját.

Sajnos tápot kell váltani, mert a Salamonnak véres a vizelete. Ez biztos, hogy a táptól van, mert az apjának ugyan ez volt problémája. Ő ráadásul ivartalanított, és akkor még könnyebben előjön ez probléma. Addig is, amíg csak az RC van napi két Cvitamint adok neki, hogy savanyítsa kicsit a vizeletét. Ha meg lesz az új táp, akkor néhány nap alatt kiderül, hogy jó volt-e a meglátásom. Addig is nagyon figyelem őt. Orvoshoz csak azután megyünk, ha még az új táp után sem javul a dolog, vagy netán menet közben rosszabbra fordulna.
Nem túl régen váltottam, Iamsról RC-re! Akkor a Grísa miatt, mert neki az Iams hasmenést okozott. Az ő gondja megoldódott, és most itt van a Salamon problémája, amit szintén nem lehet figyelmen kívül hagyni. Már kinéztem a céget, ahonnan Acanát tudok rendelni, és lehet fizetni átutalással.
Az Acana is nagyon jó táp, valamikor régen már etettem, és csak azért hagytam abba, mert a szállításnál készpénzzel kellett fizetni. Nekem, meg nincs itthon nincs készpénzem.

Más gond is van megint! A két testvér megint rivalizál, ráadásul a Grísa is beszállt a buliba. A Salamon többnyire a hálóban van, egyedül. Ha netán bemerészkedik a nappaliba, szinte azonnal rárajtol vagy a Sámson, vagy a Grísa. Ő meg vagy ki, vagy a fotel mögé menekül. Néha össze is kapnak, mert a Sámsonnak cakkos lett a füle. Az az érdekes, hogy neki is a bal füle, ugyan úgy mint az apjáé volt. Apjának jó "ómen" volt, mert a második Bastet díját cakkos füllel nyerte.

Nincsenek megjegyzések: